Telia mobilt bredband abonnemang Telia.se mobilt billigt bredband

Telia bredband , Telia Mobilt Bredband

- Beställ nu och betala 0 kr/mån i ett år för Telia mobilt bredband abonnemang! Perfekt för dig som vill prova på mobilt bredband.

Telia Mobilt bredband Start Tillägg

Har du redan Telias fasta bredband hemma? Öka friheten med ett mobilt bredband till ett lägre pris. För bara 20 kr/mån (ord.pris 39 kr/mån) får du 2 GB datamängd och full koll på kostnaderna. Passar dig som bara vill surfa då och då. 0 kr/mån i ett helt år!
Beställ nu och betala 0 kr/mån i ett år! Perfekt för dig som vill prova på mobilt bredband.
* 0 kr/mån i 12 månader, värde 20 kr/mån * Betala bara för de dagar du surfar och då endast 29 kr/dygn, kostnadsfritt i Telias surfzoner
* Upp till 2 Mbit/s i det mobila nätet * Upp till 22 Mbit/s i Telias Surfzoner * Kostnadskontroll som ser till att det aldrig kostar mer än 299 kr/mån

Surfa ännu snabbare i Sveriges största nät med surfzoner. Med mobilt bredband från Telia får du tillgång till Telias 3300 surfzoner. Där är hastigheten på mellan 2 och 22 Mbit/s. Dessa får du bara tillgång till som kund hos Telia. Passa på att surfa extra mycket i surfzonerna eftersom den trafiken inte räknas med i de 2 GB som ingår.

Telia fast bredband

bredband

billigt bredband - billigaste bredbandet